latinica  ћирилица
27/05/2019 |  20:09 | Аутор: Б92

Мега од сљедеће сезоне игра АБА лигу у Београду

Након пет сезона у Сремској Митровици и успјешне сарадње са ПСЦ Пинки, кошаркашки клуб Мега Бемаx ће од наредне сезоне утакмице АБА лиге играти у Београду.

Уједно, то ће бити први пут, послије једне сезоне у Смедереву и пет у Сремској Митровици да Мега утакмице регионалне лиге игра у свом граду. Тим поводом Генерални менаџер Мега Бемаxа Горан Ћакић се захвалио за подршку коју је клуб имао у претходних пет сезона:

- У име кошаркашког клуба Мега Бемаx желео бих да се захвалим грађанима и нашим навијачима у Сремској Митровици на свој подршци коју су нам пружали у ових пет сезона и са којима смо постигли највеће успјехе, вјерујем да смо им се одужили нашим играма на терену. Такође желим да се захвалим Градској управи Сремске Митровице, директору и свим запосленима у хали ПСЦ Пинки на беспрекорној сарадњи коју смо имали током свих ових година. Надам се да ће навијачи које смо стекли у Сремској Митровици наставити да бодре наш клуб, а ми ћемо кроз будуће акције показати да их нисмо заборавили - рекао је Ћакић.

Мега је посљедње двије сезоне Суперлиге играла у хали Мега Фацторy у Београду.