latinica  ћирилица
02/06/2019 |  09:08 ⇒ 09:12 | Аутор: Б92

Тим побјеснио - Серена га "истјерала" из сале јер јој се журило (ВИДЕО)

Доминик Тим, четврти тенисер свијета, доживио је непријатност послије побједе на Ролан Гаросу за коју је крива Серена Вилијамс.

Тим је одржавао конференцију за медије послије побједе у трећем колу над Паблом Куевасом.

Он се налазио усред разговора са медијима на њемачком језику, а онда му је из организације Ролан Гароса саопштено да мора да напусти главну конференцијску салу.

Разлог? Серени Вилијамс се журило послије испадања са турнира од Софије Кенин и није могла да чека.

Тим није био задовољан када је сазнао зашто је истјеран прије него што је завршио своје обраћање медијима.

- Не разумијем ово, стварно. Који је ово ђаво? Стварно, мора да се неко шали са мном. Морам да изађем из сале јер она долази... Добро, онда ћу и ја да одем. Могу и ја да радим шта ми се прохтије - изјавио је Тим, који је недуго затим напустио конференцијску салу број 2 и пријевремено завршио обраћање медијима.

Вилијамс је навикла на повлашћен третман и већински га је заслужила, с обзиром да је вјероватно највећа тенисерка свих времена, али је изузетно размуљив бијес Тима, четвртог играча на планети и прошлогодишњег финалисте.

Није познато да ли је Серена захтијевала да се Тим истјера из главне сале, али јесте да је Американка инсистирала да јој се конференција за медије одржи одмах послије пораза, иако није имала заказин термин – за разлику од Аустријанца.