latinica  ћирилица
10/06/2019 |  10:16 ⇒ 14:47 | Аутор: РТРС

Мигрант напао дјевојке у Бихаћу (ФОТО)

Мигрант, чији идентитет није познат, напао је ноћас двије дјевојке у центру Бихаћа, јавља Кликс.
Бихаћ - Фото: РТРС
БихаћФото: РТРС

Кликс преноси да се напад догодио у близини пословног објекта Аграм и да је мигрант напао Елму Рекић и њену сестру, нанијевши им лакше физичке повреде.

Рекићева је на Фејсбуку написала да је нападнута док се враћала кући са сестром из суботњег изласка.

- По самом изласку из клуба Бистро примијетиле смо двије непознате особе како нас прате, два корака иза нас. Добацивали су и смијали се све вријеме. О чему су разговарали наравно да нисмо знале, јер су говорили на само њима познатом језику. У страху који нас је обузео нисмо знале како да реагујемо па смо одлучиле стати како би они прошли, те смо успориле. Међутим, наставили су и пратили нас како би на крају сјели на степенице код "Дјевојке с Уне" - написала је она.

Рекићева даље наводи да им је на паркингу у центру Бихаћа, поред пословног објекта Аграм, мушкарац који их је пратио, пришао с леђа, те да је скочио на њену сестру коју је оборио на под и која је том приликом задобила лакше физичке повреде.

Наводи да је и она, у покушају да помогне сестри, задобила лакше физичке повреде и да су им украдене личне ствари - два мобилна телефона и торбица.

- Посебно хвала једном момку који је успио ухватити тог монструма и вратити нам ствари које нам је отуђио - написла је Рекићева.

Она се пита до када ће грађани Бихаћа бити у страху од миграната и све чешћих напада.