latinica  ћирилица
10/06/2019 |  17:57 ⇒ 20:04 | Аутор: РТРС

Мићић: Не желим подјеле на патриоте и издајнике

Уочи одржавања Скупштине ГО СДС Бијељина Мићић Мићић предсједник бијељинског СДС рекао је, коментаришући предстојеће изборе за предсједника СДС, да не жели подјеле на патриоте и издајнике у странци.
Мићо Мићић - Фото: РТРС
Мићо МићићФото: РТРС

Избори у СДС-у одржаће се 30.јуна , а тренутно, осим Мићићакојег је раније за то мјесто предложио бијељински СДС, фигурира још неколико кандидата за новог предсједника - Шаровић, Миличевић...

-Избори у СДС-у ће се одржати 30.јуна у Бања Луци, Бијељини или Источном Сарајеву. Мене је претходни ИО ГО СДС Бијељина предложио за кандидата , а нови сазив којег добијамо данас треба да то потврди. Али, мислим да је много битније да се сви кандидати сложе и уједине, да не дијелимо странку, да на Скупштину СДС-а изађемо са једним кандидатом. Да ли ћу бити ја, Шаровић или Миличевић небитно је. Битно је да јединство странке буде у првом плану, без подјеле на патриоте, издајнике, и тајкуне - навео је он.

Мићић је данас на Скупштини ГО СДС Бијељина био једини кандидат за предсједника бијељинског СДС-а. Делегати бирају и нови сазив ГО СДС Бијељина.