X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
14/06/2019 |  14:32 ⇒ 14:36 | Извор: Независне

Бањалука: Откривено незаконито приређивање електронских игара на срећу

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу извршили су данас надзор у спортским кладионицама "Премиер спорт" на подручју Бањалуке те открили незаконито приређивање електронских игара на срећу.
Илегално клађење (фото: glasbanjaluke.net) - Фото: Глас Српске
Илегално клађење (фото: glasbanjaluke.net)Фото: Глас Српске

На локацији Премиер Спорт, на адреси Булевар Војводе Степе Степановића 177, инспектори су утврдили приређивање електронских игара на срећу без одобрења Републичке управе за игре на срећу.

Инспектори су извршили привремено одузимање опреме за приређивање игара на срећу до окончања прекршајног поступка, те ће против одговорног и правног лица бити предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

Подсјећамо, Законом о играма на срећу, за правно лице које приреди игре на срећу без одобрења Републичке управе за игре на срећу прописана је новчана казна од 20.000 до 50.000 КМ, а за одговорно лице од 5.000 до 10.000 КМ.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу ће и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора у циљу откривања прекршаја из области игара на срећу.