latinica  ћирилица
17/06/2019 |  11:52 ⇒ 16:29 | Аутор: РТРС

Ово су ухапшени у акцији "Клуб два"; Погледајте снимке хапшења

Девет лица ухапшено је у Бањалуци током акције кодног назива "Клуб два" коју, под надзором бањлучког Окружног јавног тужилаштва, проводе полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и Полицијске управе Бањалука, изјавила је начелница Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Ухапшена лица, која су спроведена у надлежно тужилаштво, осумњичена су да су извршила кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога и зеленаштво.

- Укупно је ухапшено девет лица, а 15 локација је претресено - додала је Миљановићева.

Полиција је у претресима на ширем подручју Бањалуке, обављеним у склопу акције кодног назива "Клуб два", одузела више од шест килограма дроге.

- Извршени су претереси на 15 локација на ширем подручју Бањалуке и одузето је око четири килограма хашиша, око два килограма сканка, 4,47 грама коакина, шест таблета екстазија и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела - рекла је Миљановићева.

Незванично, приведени су: Огњен и Озрен Савић, Драшко Ромић, Душан Бабић, Стефан Павловић, Александар Савић, Игор Радошевић, Дарко Вранчић и Марко Михајловић.