latinica  ћирилица
18/06/2019 |  07:47 ⇒ 12:04 | Аутор: РТРС

Пронађена три тијела у септичкој јами у Сурчину, три особе ухапшене (ВИДЕО)

Три особе ухапшене су за помагање у троструком убиству у Сурчину за које се сумњичи Драгослав Јовановић (25), сазнаје "Блиц".
Пронађена три тијела у Сурчину у септичкој јами - Фото: Novosti.rs
Пронађена три тијела у Сурчину у септичкој јамиФото: Novosti.rs

Полиција је ухапсила осумњичене за убиство, а то су М.С.(31), Л.Д.(22) и Н.Ч (20).

М.С. је ухапшен због саизвршилаштва, Л.Д. због помагања у том тешком кривичном дјелу а Н.Ч. за помагање учиниоцу послије убиства. Њима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, саопштио је МУП.

Тијела мушкарца Неђе Ш. (42), његове мајке Даринке Ш (75) и његове тетке Миље П. (80) пронађена су синоћ у септичкој јами иза тржног центра у Сурчину на плацу који припада Љубомиру Јовановићу, оцу осумњиченог Драгослава.

Према првим информацијама са терена, постоје индиције да се убица иживљавао над жртвама прије него што их је убио, преносе Вечерње новости.

Како се наводи, за Ш. Н, Ш. Д. П. М, нестанак је пријављен 10. јуна и за које је отац Драгослава Јовановића посумњао да их је његов син убио.

Према траговима из истраге, Драгослав Јовановић наводно је позвао радницу из своје перионице, казао јој да има посебан задатак за њу, и да ће јој добро платити – али да “држи језик за зубима“, а жена је испричала полицији да је у његовом БМW X5 било трагова крви.

Јовановић је, иначе, извршио самоубиство након што је у новобеоградском блоку 45 прошле недјеље насред улице пуцао у своју супругу Теодору Јовановић (25), пред њиховим једанаестомјесечним дјететом које је било у колицима.