latinica  ћирилица
18/06/2019 |  08:01 ⇒ 08:06 | Аутор: Б92

Загорац се опростио од Партизана?

Раде Загорац, кошаркаш Партизана, на званичном Инстаграм налогу захвалио се црно-бијелим навијачима на подршци током ове сезоне.
Раде Загорац - Фото: РТС
Раде ЗагорацФото: РТС

- Не желим да кажем хвала јер сам васпитаван тако да се то у породици никада не говори. Обострано поштовање и брига, то је оно што сам од вас добио и надам се узвратио на неки начин. Били сте свједоци мог раста, мог пада па опет. Није се завршило онако како сам замислио када сам дошао, али паметан човјек је причао о различитости тајминга када резултат убира плодове рада. Никада нећу заборавити љубав коју сте ме дали. Боља времена су пред нама, а сунце које свих ових година дозивамо, храбро пробија све облаке који су га заклањали. Дао сам ти године, најбоље и најљепше... - написао је Загорац.

Кошаркаш Партизана је написао "да се није завршило онако како је замислио када је дошао", што говори да се можда ради о опроштају од најтрофејнијег српског кошаркашког клуба.

Загорац иза себе има веома турбулентну сезону, пошто је доживио велики број повреда, а у финалу Суперлиге против Црвене звезде није био на жељеном нивоу у већини серије.

Партизан је у понедјељак вече изгубио од Црвене звезде са 3-1 у серији, а Загорац се мало послије тога огласио објавом на Инстаграму.