latinica  ћирилица
20/06/2019 |  18:48 | Аутор: Б92

У сусрет НБА драфту – Јокић и реклама за тортиље (ВИДЕО)

НБА драфт на програму је у ноћи између четвртка и петка, а у сусрет овом великом догађају подсјећамо вас на Драфт 2014. када је Никола Јокић биран с 41. мјеста.

Добро је познато да комесар лиге објави тридесет пикова и да се са њима рукује на бини, а да се потом наредних тридесет изаберу док иду рекламе.

Српски кошаркаш биран је с 41. мјеста и у том тренутку ишла је реклама за "Тацо Белл" тортиље. Појавило се име Николе Јокића и грб Нагетса који ознавача да су га они "покупили" на драфту.

Ова реклама постала је позната послије неколико година, јер је Јокић постао суперстар, и сада вас још једном подсјећамо на њу.

Денвер није знао шта да очекује од Јокића, али су препознали нешто што друге франшизе нису и у наредним годинама то ће им се дебело исплатити.

Центар репрезентације Србије сада спада међу најбоље центре на свијету, претходне сезоне изабран је у "Алл НБА" први тим и током већег дијела године играо је на МВП нивоу.

Нагетсе је водио до полуфинала Западне конференције, гдеј је екипа Мајка Мелоуна заустављена у седмом мечу од Портланд Трејлблејзерса.

НБА драфт је веома важан за све екипе и пикови се цијене више него што можете да замислите. Прави примјер за то је Јокић, који је биран тек с 41. мјеста, а сада је НБА звезда.

Драфт је на програму од 01.00.