latinica  ћирилица
20/06/2019 |  19:45 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

Љетна туристичка сезона на Јахорини; На РТРС "Сасвим блиско - са познатима на Јахорини"

Љетна туристичка сезона на Јахорини почиње 29. јуна, а од јула на РТРС-у почиње емисија "Сасвим блиско - са познатима на Јахорини".

Нове атракције на планини, занимљиви гости и свакако позив да Јахорину доживите уживо.

Панорамско разгледање жичаром, могућност вожље бициклима, квадовима, тјубинг и мини картинг и ту није крај. Креативни тим Олимпијског центраЈахорина обећано остварује.

- Почели смо са радовима најдужег боба на шинама, алпинг кастера у овом дијелу Европе дугог 2,5 километра. Полазна станица са врха од језера гдје ће такође бити ресторан - рекао је Дејан Љевнаић директор ОЦ Јахорина.

Од овог љета и организоване шетње са водичима уређеним бајковитим стазама, викенди са попустима за родитеље, пензионере, младе, школарце ... Међународно признатом Јахорина ултра трејлу придружила се "Трка кроз Србију" уз најаву 600 бициклиста.

- Најбољи начин да се промовише Јахорина и предјели од Јахорине до Вишеграда јер познато је да бициклисте прати велики број камера и новинара - додао је Љевнаић.

Два центра и Олимпијски и РТРС у истој су мисији, корисницима понудити само најбоље. Водитељско- ауторски двојац емисије "Сасвим блиско - са познатима на Јахорини" обећава присна дружења са познатим лицима нашег региона.

- Биће лијепо и опуштено дружење. Зато нам је жеља да сви који су у складу с природом дођу и буду наши гости - истакла је Наташа Петровић коаутор и водитељ емисије.

Сања Кошарац која је такође коаутор и водитељ емисије нагласила је да је Јахорина планина која се гледа уживо.

- Ми вас позивамо да доживите Јахорину и да будете дио овог нашег заједничког пројекта - додала је Кошарац.

Откриле су нам, у првој емисији 7. јула угостиће глумце Тању Бошковић и Муамера Касумовића, који ће, не сумњамо, такође бити промотери јахоринских љетних љепота.