latinica  ћирилица
23/06/2019 |  19:08 | Аутор: СРНА

Предсједница Српске честитала спортске успјехе ватерполистима и Аруновићевој

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку Ватерполо репрезентацији Србије поводом освајања Свјетске лиге и репрезентативки Србије у стрељаштву Зорани Аруновић, која је данас Србији донијела прву златну медаљу на Европским играма у Минску.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Изузетно ми је задовољство да, у име грађана Републике Српске и у своје име, играчима, селектору и стручном штабу Ватерполо репрезентације Србије упутим најискреније честитке поводом освајања Свјетске лиге - наведено је у честитки.

Цвијановићева истиче да су ватерполисти Србије много пута до сада показали да тимски рад, упорност и преданост доносе успјех и на најљепши могући начин постали најбољи амбасадори своје државе и народа, што становнике Републике Српске чини поносним.

- Уз искрене жеље да и у будућности наставе да остварујете само најбоље резултате и да вам освајање Свјетске лиге буде подстрек за даље успјехе, срдачно вас поздрављам - наведено је у честитки предсједнице Републике Српске.

Цвијановићева је упутила честитку и репрезентативки Србије у стрељаштву Зорани Аруновић, која је данас Србији донијела прву златну медаљу на Европским играма у Минску.

Предсједница Републике Српске је пожељела пуно спортске среће и успјеха, како Зорани Аруновић, тако и осталим такмичарима из Србије, саопштено је кабинета предсједника Републике Српске.

Ватерполо репрезентација Србије освојила је Свјетску лигу пошто је у финалу побиједила Хрватску резултатом 12:11 и тиме осигурала визу за Олимпијске игре.

Репрезентативка Србије у стрељаштву Зорана Аруновић освојила је златну медаљу на Европским спортским играма у Минску. Она је била најбоља у дисциплини ваздушни пиштољ у растојању од 10 метара.