latinica  ћирилица
27/06/2019 |  13:42 | Аутор: СРНА

На граничним прелазима ухапшено пет лица која потражују судови

На граничним прелазима у БиХ за три дана откривено је и ухапшено пет лица која потражују домаћи судови, саопштено је из Граничне полиције.
Гранична полиција - Фото: dnevni avaz
Гранична полицијаФото: dnevni avaz

На граничном прелазу Шамац данас је ухапшен држављанин БиХ чији су иницијали Д.С. /46/, којег потражује Општински суд у Калесији због тешке крађе.

На аеродрому Сарајево, на лету из Истанбула, ухапшен је двадесетогодишњи А.Б, којег потражује Општински суд у Лукавцу због посједовања и омогућавања уживања дроге, те је предат службеницима Одјељења судске полиције у Кантону Сарајево.

Припадници Јединице граничне полиције аеродром Тузла јуче су службеницима Судске полиције Добој предали лице О.С. /61/, након што је утврђено да га потражује Основни суд у Дервенти ради издржавања казне затвора.

Овај држављанин БиХ контролисан је на лету из Стокхолма.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Ораховље ухапшен је мушкарац Ј.М. /28/, јер је утврђено да га потражује Општински суд у Љубушком ради издржавања казне затвора, а на прелазу Хум слободе је лишен мушкарац Ш.Х. /57/, након што је утврђено да га потражује Општински суд у Сарајеву због шумске крађе.