latinica  ћирилица
10/07/2019 |  15:38 | Аутор: СРНА

У саобраћајној несрећи у Љубогошти погинуло једно лице

Двадесетпетогодишње лице које се налазило у аутомобилу "голф два" преминуло је због тежине задобијених повреда у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос на магистралном путу у мјесту Љубогошта, општина Пале, потврђено је из Полицијске управе Источно Сарајево.
Хитна помоћ - Фото: РТРС
Хитна помоћФото: РТРС

У овој саобраћајној несрећи, која се догодила око 10.00 часова, тешке тјелесне повреде у наведеном аутомобилу задобили су и петогодишње дијете и петнаестогодишње малољетно лице, док је возач задобио лакше тјелесне повреде.

Повријеђена лица хоспитализована су у Болници "Србија" у Источном Сарајеву, док су у Клиничком центру "Кошево" у Сарајеву лакше тјелесне повреде констатоване код сувазача у возилу "форд мондео" које је учествовало у саобраћајној несрећи.

Аутомобилом "голф два" управљало је двадесетједногодишње лице из Шековића чији су иницијали Г.Д, док је "фордом мондео" управљало лице из Сарајева чији су иницијали С.Б.

Увиђај саобраћајне несреће извршили су службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.