X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
11/07/2019 |  13:18 ⇒ 15:42 | Извор: infobijeljina.com

Подвиг труднице из Бијељине: Спасила дјечака од утапања

Бијељинка Драгана Лалић спасила је од утапања четворогодишњег малишана из Србије само неколико сати прије олује која је синоћ погодила Халикидики, јављају читаоци портала Инфо Бијељина који бораве у овом познатом љетовалишту у близини Солуна.
Халкидики (Фото:infobijeljina) -
Халкидики (Фото:infobijeljina)

Трудница Драгана Лалић била је на базену у хотелском комплексу када је четворогодишњи дјечак из Србије, сам дошао на базен и ушао да се купа.

- У једном тренутку дјечак је ушао у већу дубину и почео да се дави. Када је видјела да спасиоци нису примијетили шта се догађа, Драгана је без размишљања ушла у воду и извукла дјечака - наводе читаоци портала Инфо Бијељина.

Убрзо је стигла мајка дјечака која се у то вријеме купала у мору, а само пар сати касније све их је снашла нова невоља.

- Олуја је почела око 21.00 часова, носила је све пред собом, дрвеће је падало на све стране, попуцало је неколико прозора на хотелу, а воде је било и у стубишту, једноставно било је страшно, тако нешто нисмо видјели ни доживјели - наводе читаоци овог портала.

Они такође кажу да је јутрос све изгледало сабласно због обореног дрвећа и попуцалих стабала, те да се многи гости хотела жале да им је вода ушла и у собе.

- Цијело јутро су се чула кола хитне помоћи па су неки гости у хотелу гдје смо смјештени додатно узнемирени - наводе Семберци који неће прекидати годишњи одмор због синоћње олује.