latinica  ћирилица
11/07/2019 |  18:15 | Аутор: РТРС

Арлов у тродневној посјети Косову и Метохији

Предсједник Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорад Арлов на позив руководства општине Звечан и предсједника Ивана Тодосијевића присуствоваће у Бањској као предсједник Одбора и почасни грађанин Митровичког округа обиљежавању Дана општине Звечан, саопштено је из Одбора за помоћ Косову и Метохији.
Милорад Арлов - Фото: СРНА
Милорад АрловФото: СРНА

У току посјете у Косовској Митровици разговараће са пројектантима и извођачима о завшетку комплетног пројекта, грађевинске дозволе и практичном почетку градње Дневног центра "Подржи ме" у Косовској Митровици за чију изградњу Одбор преко хуманих локалних заједница, предузећа из Републике Српске и Канцеларије за Косово и Метохију владе Србије обезбјеђује средства за комплетну изградњу, наводи се у саопштењу.

Арлов ће у Зубином Потоку у суботу, 13. јула уручити помоћ од 1.500 евра од града Градишке намјењену за опремање ОШ "Јован Цвијић". Помоћ ће бити уручена директору школе Александру Лазаревићу.

Арлов ће у недјељу, 14. јула у манастиру Зочиште присуствовати обиљежавању славе Свети врачи Козма и Дамјан, наведено је у саопштењу.

Извор: ТВ Мост