latinica  ћирилица
12/07/2019 |  11:27 | Аутор: СРНА

Још траје потрага за Мићом Кнежевићем из Дрвара

Још траје потрага за Мићом Кнежевићем /77/ из Дрвара, који је нестао прије седам дана, рекла је Срни замјеник портпарола МУП-а Ливањског кантона Бернардина Дувњак.
Нестао Мићо Кнежевић из Дрвара (Фото:GSS/HBŽ) -
Нестао Мићо Кнежевић из Дрвара (Фото:GSS/HBŽ)

Дувњакова је навела да у потрази учествују запослени у полицији у Ливну заједно са породицом несталог Кнежевића, Горском службом за спасавање Ливањског кантона и Ватрогасним друштвом из Ливна.

- Будући да досадашња потрага није дала резултате, у помоћ су позвани и припадници Оружаних снага БиХ. Молимо и све грађане да јаве полицији уколико посједују било какву информацију или уоче седамдесетседмогодишњег мушкарца просјечне висине, у свијетлозеленој карираној кошуљи и тамносивим панталонама и црним ципелама - поручила је Дувњакова.

Према њеним ријечима, протеклих дана предузет је већи број мјера и радњи, с циљем проналаска Кнежевића, те су у више наврата подизане беспилотне летјелице - дронови, ангажовани су пси трагачи, прегледан видео-надзор и сво расположиво људство је на терену.

Прегледом видео-надзора на дан нестанка Кнежевић је лоциран у кругу ливањске Царине, те су посебно претражени тај дио града и околна села.

У потрагу за несталим Кнежевићем јутрос се укључило и Удружење ловаца из Дрвара.

Мићо Кнежевић се у петак, 5. јула, из ливањске Болнице удаљио у непознатом правцу.