latinica  ћирилица
15/07/2019 |  07:25 | Аутор: ТАНЈУГ

Књажевац: Пушком убио зета и унука, снаху и другог унука тешко ранио

У Књажевцу су синоћ хицима из пушке убијене двије и тешко рањене двије особе. Једна особа је преминула на лицу мјеста, а друга у болници након што је у њих, рођак пуцао из пушке. Том приликом су још двије особе задобиле теже тјелесне повреде.
Полиција - Фото: илустрација
ПолицијаФото: илустрација

Полиција је ухапсили Ненада Ронића (63) који је осумњичен да је око 20 сати у дворишту породичне куће у Књажевцу хицима из пушке убио двије особе, а двије тешко ранио и потом побјегао са лица мјеста, преносе медији у Србији.

Од задобијених повреда у дворишту Ронића одмах је преминуо Јастреб Асановић (38), док је Иван Ронић (19) подлегао повредама у књажевачкој болници.

Убијени су иначе, како сазнајемо, Ронићев зет и унук, док су Романа (20) и Б.Р. (15) који су са тешким повредама превезени у болницу, његова снаха и унук.

Злочну је, како сазнаје Курир, претходила свађа између Ивана Ронића и његовог брата од стрица К.Р. ког је Иван претукао, након чега се К.Р. пожалио дједу Ненаду, који је потом узео пушку и отпочео крвави пир.

Ронић је након крвавог пира бацио пушку у двориште и побјегао у непознатом правцу, али га је полиција убрзо ухапсила. Како сазнајемо, у породоци Ронић до сада није било пријава за насиље, а крвавом злочину претходила је породична свађа.

Полиција, по налогу тужиоца, обавља увиђај.