latinica  ћирилица
20/07/2019 |  08:22 | Аутор: Б92

Малдини: Модрић савршен за Милан, али тражимо млађе

Легенда Милана, Паоло Малдини одбацио је могућност да росо-нери ангажују искусног везисту Реала, Луку Модрића.
Модрић и Меси (фото: twitter.com/XammyOfficial) -
Модрић и Меси (фото: twitter.com/XammyOfficial)

Технички директор Милана је на промоцији Теа Ернандеза и Радета Крунића имао прилике да одговара на питања новинара, а једно од њих осносило се и на Модрића.

Медији на Апенинима су протеклух дана писали како је Милан наводно заинтересован да ангажује репрезентативца Хрватске, али Малдини је чини се разријешио све дилеме.

- Никада нисмо преговарали са Реалом по питању Модрића. Тражимо профил младих и нешто искуснијих играча које би његовали на свој начин. Неко као Модрућ је савршен, али нисмо причали на ту тему - рекао је Малдини.

Лијеви бек Тео Ернандез стигао је из редова Реала и каже да је одушевљен што ће играти за Милан.

- Велика је част што сам поред неког као што је Паоло Малдини. Он ће за мене увијек бити најбољи лијеви бек на свијету. Срели смо се у Ибици, тада смо имали искрен и веома важан разговор. Послије тога имао сам само једну жељу, да дођем у Милан. Тренирао сам напорно да бих успио, ово ми је награда - рекао је Ернандез.

Крунић је дошао из Емполија. Некадашњи играч Борца из Чачка и Доњег Срема одушевљен је што ће опет сарађивати са тренером Марком Ђампаолом.

- Знамо се четири године, био ми је први тренер у Италији. Ништа се није промијенило, има велику визију наше игре. Воли да његови тимови имају посјед лопте и ми искрено сви уживамо на терену. Млади ће добити прилику да се развијају под његовим надзором. Заслужио је овакву шансу, вјерујем да ће бити успјешан са Миланом, већ се одлично показао у Емполију и Сампдорији - поручио је Крунић.