latinica  ћирилица
22/07/2019 |  18:55 ⇒ 18:55 | Аутор: Б92

Реал за Погбу нуди 150 милиона и Бејла

Мадридски великан Реал учиниће све што може како би се отарасио Гарета Бејла.
Пол Погба (Фото: thesun.ie) -
Пол Погба (Фото: thesun.ie)

Бејлова будућност више није под знаком питања, након што је тренер Реала Зинедин Зидан рекао "да он мора да оде из клуба".

Како преноси шпански АС, Реал је спреман да Манчестер Јунајтеду плати 150 милиона евра за Пола Погбу, уколико "црвени ђаволи" прихвате да заузврат добију и Бејла.

Разлог због којег "краљевском клубу" није лако да прода Бејла су његова огромна примања – чак 14,5 милиона евра нето по сезони.

Реалово интересовање за Погбу није новитет и о њему се прича још прије него што је дошао на Острво, али је до сада проблем правила висока откупна клаузула коју је поставио Јунајтед.

Реал је, према наводима британских медија, добио понуду од кинеског Гуана од 1,1 милион евра недјељно, односно годишње скоро 60 милиона.

Могућност Погбиног одласка из Јунајтеда "потпалио" је његов агент Мино Рајола, рекавши "да сви у клубу знају да Пол жели да оде и да се на томе интензивно ради".

Мадриђани су потпуни ремонт ове сезоне започели довођењем Родрига (45 милиона евра), Ферланда Мендија (48 милиона), Едера Милитаа (50 милиона), Луке Јовића (60 милиона) и Едена Азара (100 милиона), али се ту не очекује крај њиховог прелазног рока.