latinica  ћирилица
24/07/2019 |  08:16 ⇒ 20:43 | Аутор: РТРС

Квалификације за ЛШ: Црвена звезда - Хелсинки (РТРС, 20.45)

Фудбалери Црвене звезде вечерас дочекују Хелсинки, у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Утакмица између Црвене звезде и Хелсинкија игра се на стадиону "Рајко Митић" од 20.45. сати уз пренос на РТРС.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је јуче да не жели да прогнозира резултат против Хелсинкија у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона, већ да тражи добру партију својих фудбалера.

- Послије прве прескочене препреке чека нас изузетно тежак противник. Причамо о шампиону своје земље и респектујемо их. Хелсинки је добра и дисциплинована екипа, у ритму јер игра првенство, а надам се да ћемо ми бити све бољи. Спремили смо се да дамо максимум, да прикажемо лијепу представу пред вјерујем великим бројем навијача - рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Милојевић је као највећу снагу Хелсинкија издвојио тим, односно хомогеност, али није желио да прича којим резултатом би био задовољан.

Посебно је нагласио да никако не смије да се потцијени ниједан тим у Европи, па ни шампион Финске.

- Зашто се стално потенцира да смо Богом дани и да смо ванземаљци? Сигуран сам да таква времена не постоје. Свјесни смо величине клуба и богате историје, сада покушавамо да је вратимо гдје припада. Све што би требало да урадимо је да поштујемо све тимове. Судува је веома незгодна екипа, исто тако је и Хелсинки - рекао је Милојевић.