latinica  ћирилица
24/07/2019 |  14:50 ⇒ 17:08 | Аутор: РТРС

На порталу БН позив на убиство Додика; МУП предузео одређене мјере (ФОТО)

Како незванично сазнајемо, Министарство унутрашњих послова Републике Српске предузело је одређене мјере и радње, везано за коментаре који су писани испод текста објављеног на порталу БН ТВ. Такође, МУП је обавијестио СИПА, у чијој је надлежности овај случај.
Портал бијељинске БН телевизије - Фото: СРНА
Портал бијељинске БН телевизијеФото: СРНА

Наиме, на порталу бијељинске БН Телевизије синоћ је објављен текст под насловом "Вукановић: Додик се окружио папцима" у коме су пренесени дијелови интервјуа који је за сарајевско Ослобођење дао Небојша Вукановић, посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, а испод текста емитовани су и пријетећи и узнемирујући коментари, преноси портал Инфосрпска.

- У коментарима на тај текст који су објављени на порталу БН ТВ пуштен је /у 20.31 час/ и коментар аутора под псеудонимом "Романија": "Вукане капу ти скидам. Да ти бог подари здравље и дуг живот. Мало је тако поштених људи. А Додика једино метак може скинути с чела РС и напаћеног народа. Молим бога да се неко нађе и да га упуца да читав народ ослободи окова и ланаца. Нема друге, изгледа" - наводи се у тексту.

У међувремену је пријетећи коментар аутора под псеудонимом "Романија" уклоњен.