latinica  ћирилица
25/07/2019 |  20:21 ⇒ 26/07/2019 | 09:43 | Аутор: СРНА

Голић: Признање општине Челинац припада цијелој Влади

Министарка за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић рекла је да је поносна на највеће општинско признање које јој је данас уручено за подршку у развоју општине Челинац, поводом Дана и славе општине - Сабора светог архангела Гаврила.
Сребренка Голић - Фото: РТРС
Сребренка ГолићФото: РТРС

Голићева, која је и потпредсједница Владе Српске, навела је да то није признање само њој, већ и цијелој Влади, која ће, како је истакла, увијек подржавати развојне пројекте ове општине.

Она је изразила наду да ће ти пројекти бити развојни, а не пројекти санације, какви су били они након мајских поплава 2014. године.

- На ово признање сам поносна тим више јер сам у овој општини засновала свој први радни однос након завршеног факултета, а за Челинац сам посебно везана јер су се ту моји родитељи као учитељи бавили најплеменитијим занимањем, преносили знање генерацијама ученика - истакла је Голићева.

Она је признање примила на свечаној сједници поводом Дана и славе општине Челинац на којој су додијељене плакете и захвалнице и другим заслужним појединцима и колективима.