latinica  ћирилица
07/08/2019 |  13:52 ⇒ 13:53 | Аутор: infobijeljina.com

Мићић писао Електро-Бијељини: Нека "Радник" плаћа струју на стадиону

Потрошњу електричне енергија на Градском стадиону коју је до сада плаћала Градска упрва одсада ће бити обавеза Фудбалског клуба Радник, потврђено је за ИнфоБијељина у Електро-Бијељини.
Мићо Мићић (фото: Синиша Пашалић / РАС Србија) -
Мићо Мићић (фото: Синиша Пашалић / РАС Србија)

У Електро-Бијељини су потврдили да су данас од градоначелника Бијељине Миће Мићића добили захтјев за промјену адресе доставе рачуна за испоручену електричну енергију у коме су наведени потребни подаци - шифра коминтента, адреса и ЈИБ.

- Обавјештавамо вас да у наредном периоду – одмах по пријему овог захтјева исправите адресу доставе и рачуне за испоручену електричну енергију достављате на сљедећу адресу: Фудбалски клуб Радник Бијељина – Градски стадион, наведно је између осталог у захтјеву.

У Електро-Бијељини наводе да је одмах по пријему почела процедура о пререгистрацији бројила.

У првим коментарима на овакав потез градоначелника Бијељине Недељко Ћорић народни посланик за ИнфоБијељина каже да је ово очигледна жеља да се спорт политизује.

- То ми личи на покушај да се из Фудбалског клуба Радник удаљи Младен Крстајић без обзира на његове спортске успјехе и све резултате које је постигао укључујући и ове са Радником. Овде је очигледно да желе да се спорт политизује - рекао је Ћорић за ИнфоБијељина.

Других коментара за сада нема али ће их сасвим сигурно бити јер јавност очекује одговоре на питања зашто је човјек који је са својим сарадницима и играчима одвео клуб на европску фудбалску сцену неподобан за градску власт.