latinica  ћирилица
08/08/2019 |  11:33 ⇒ 13:06 | Аутор: РТРС

Лепа Брена у Требињу након 31 годину

Једна од највећих звијезда у региону, Лепа Брена, најавила је спектакуларан концерт 16. августа у Требињу. Ова пјевачица није крила радост и задовољство што ће, након 31 годину, поново одржати концерт у том граду.

Стари и нови хитови, успомене, добре емоције, очекују Требињце и остале госте 16. августа у Граду сунца, на великом концерту Лепе Брене.

Након више од 30 година, Брена ће поново наступати у Требињу, а осјећања која је град на крајњем југу Српске пробудио у њој, није могла да сакрије.

- Сада, када сам долазила у Требиње, враћале су ми се успомене и кренуше ми сузе, колико човјек носи успомена и жао ми је што је толико прошло година када сам само журила. Драго ми је што ћемо опет овдје да свирамо и обећавам да ће бити спектакл 16. августа - рекла је Лепа Брена.

Концерт Лепе Брене организује агенција Стар Травел, из које обећавају концерт на високом нивоу.

- Послије 30 година Брена први пут у Требињу. Надам се да ће то бити одлична комбинација. Ово је година великих извођача, послије Здравка Чолића, Лепа Брена и поносни смо што можемо да радимо овакве ствари - истакла је Биљана Чигоја, директорка ове агенције.

Брена је поручила да из Требиња, из сада већ давне 1988. године, носи дивне успомене.

Град на Требишњици богат је историјом и природним љепотама у којима раније, због брзог темпа живота и рада, није успјела потпуно да ужива.