latinica  ћирилица
08/08/2019 |  16:37 | Аутор: СРНА

Ћорић: Мићић и СДС врше политички притисак на спортски клуб

Град Бијељина упутио је захтјев предузећу Електро-Бијељина да наплата електричне енергије за Градски стадион убудуће буде пребачена на Фудбалски клуб Радник, рекао је Срни извршни директор у "Електро-Бијељини" Недељко Ћорић.
Недељко Ћорић - Фото: СРНА
Недељко ЋорићФото: СРНА

- Ово, уз нека ранија дешавања и чињеницу да Раднику није уплаћено већ осам транши из градског буџета, сматрам политичким притиском градоначелника Бијељине Миће Мићића на управу ФК Радник како би се они ставили у функцију локалне политике СДС-а и градоначелника - навео је Ћорић.

Он је подсјетио да град Бијељина деценијама плаћа трошкове струје за ФК Радник, као и за остале спортске клубове који користе простор у градском власништву.

Ћорић је као лидер градског СНСД-а, који у Бијељини дјелује опозиционо, и као бивши спортиста осудио начин рада Мићићеве администрације и притисак на ФК "Радник".

- Иза свега је покушај да из управе клуба буде смијењен Младен Крстајић, који је бренд овог града и ФК Радник, чије резултате треба уважити - оцијенио је Ћорић и поручио да даје пуну подршку Крстајићу и управи ФК Радник.

Реаговање градоначелника новинари данас нису добили уз објашњење из Градске управе да је заузет раније преузетим обавезама.