latinica  ћирилица
09/08/2019 |  10:56 ⇒ 12:31 | Аутор: РТРС

Бањалука: Стартовао "Нектар Фреш вејв" фестивал

Капије 8. "Нектар Фреш вејв" фестивала отворене су синоћ за бројне љубитеље електронске музике. На пет бина и исто толико фестивалских зона у три фестивалска дана представиће се више од 120 извођача.

Овогодишњи концепт фестивала, хевн, најављен је више пута током цијеле године кроз низ промотивних догађаја Фреш вејв фестивала. Публици су на располагању Main Stage, Energy, Massive i Јegermeister LIVE bina, te after, јутарња, бина на којима ће се представити најзначајнија имена свјетске, али и регионалне и домаће електронске сцене.

- Наше фестивалске зоне су препуне изненађења и награда за наше посјетиоце, па ево позивам све да уживају у сваком садржају овогодишњег 8. Фреш вејв хевн фестивала - истакао је Данијел Дакић, промотер фестивала.  

Првог дана фестивала, на Main Stage наступили су резидент ди џеј фестивала Младен Томић, затим, Адо и Александер Г, фантастични Матадор, те звијезде прве вечери сјајни Пан-Пот.

- Очекујем да ће ова три дана бити лудило и да ће посјета бити већа него икад с обзиром на то да имамо лајнап стварно добар и што се тиче електронике, и лајв стејџа и хип хопа и енерџи стејџа, плус та афтер зона за ујутро - истакао је ди џеј Младен Томић.

Перјанице Енерџи бине били су Алексис Кабрера и Дејан Милићевић, док су љубитељи хип хоп звука уживали у наступима Sajsi MC, Креше Бенгалке и Кранкшвестер.

Вечерас ће посебну пажњу привући наступи нашег Синише Тамамовића, затим еуфоричног јужњака Лекслија, Бука Шејда и феноменалног Јориса Ворна.

Прави плесни спектакл посјетиоце очекује на Јegermeister LIVE бини уз наступе Lolobriđida, Perpetum Mobile, Drive i Nipplepeople.