latinica  ћирилица
13/08/2019 |  13:21 ⇒ 14/08/2019 | 07:54 | Аутор: РТС

Мркела: Нема фаворита у Копенхагену, вјерујем у замјене

Спортски дирекрор Црвене звезде Митар Мркела рекао је за РТС уочи реванша у Копенхагену да резултат из првог дуела никога не ставља у улогу фаворита, као и да се нада да ће замјене успјешно надомјестити недостатак Бена, Павкова и Бабића.

Црвено-бијели су и поред одличне игре и доминације у већем дијелу првог меча у Београду, у Данску отишли са само 1:1.

Тај резултат даје мало веће шансе домаћину из Копенхагена, јер му одговара и неријешен резултата без голова за пролаз даље.

Ипак, спортски директор најтрофејнијег српског клуба Митар Мркела не види то на тај начин.

- Била је јако добра утакмица у Београду, мислим да је Звезда одиграла доста добро и да је по приказаном залужила много више. Ипак, резултат је 1:1 и он никоме не оставља могућност да може да уђе у меч са епитетом фаворита. Тако да очекујем још једну тешку утакмицу и мислим да ће до посљедњег судијског звиждука бити неизвјесно - рекао је Мркела репортеру РТС-а у Копенхагену.

О хендикепу и изостанку Бена, Павкова и Бабића Мркела каже:

- То је свакако недостатак за Црвену звезду, неиграње тих нама стандардних играча. Али, увијек су најбољи они играчи који су здрави и који могу да играју. Ја вјерујем да Звезда има квалитет у замјенама које ће истрчати на терен и да ће они обавити посао на најбољи могући начин - закључио је Мркела.