latinica  ћирилица
16/08/2019 |  14:16 ⇒ 17:04 | Аутор: СРНА

Троје ухапшено, пронађена дрога и цигарете без маркица (ФОТО)

Припадници Полицијске управе Требиње ухапсили су три лица и заплијенили на подручју Херцеговине 10 килограма сканка и око 1.000 паклица цигарета без акцизних маркица, рекао је начелник ове управе Синиша Лакета.
Запљена 10 килограма сканка, Требиње - Фото: СРНА
Запљена 10 килограма сканка, ТребињеФото: СРНА

Лакета је навео да је дрога пронађена јуче на скривеним мјестима у аутомобилу хрватских регистарских ознака током појачаних полицијских активности на путу Берковићи-Билећа у мјесту Вријека, те да су ухапшена лица чији су иницијали С.Р. и М.Р.

- Истог дана на путу Требиње-Билећа приликом контроле возила којим је управљало лице С.П. из Билеће пронашли смо око 1.000 паклица цигарета без акцизних маркица - рекао је Лакета на ванредној конференцији за новинаре.

Запљена око 1.000 паклица цигарета, Требиње (Фото: СРНА)

Лакета је навео да су полицијски службеници у близини Перовића моста у Требињу пронашли украдени мотоцикл, чији је нестанак у јануару пријавио држављанин Србије.

Срна незванично сазнаје да су због сканка ухапшени Матеа Репеша /25/ и Стјепан Радић /22/ обоје из Метковића, а да су цигарете без акцизних маркица пронађене у аутомобилу којим је управљао Предраг Стевовић из Билеће.