X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
17/08/2019 |  16:23 ⇒ 20:18 | Извор: РТРС

У Брчком одржан карневалски спектакл "Сава наутик"

У Брчком је одржан карневалски спектакл "Сава наутик" који је трајао два дана. Почело је такмичењем у пецању, спремању фиш паприкаша, затим рок концертом, а завршило регатом, која је атмосферу са обале пренијела на Саву.

Брчанска регата на Сави, окупила је заљубљенике у природу и добру енергију, коју нуди сваки карневал на води. Бисер природе  - ријека Сава из сваког изњедри оно у чему највише ужива - неко у води, неко у храни и пићу...

Међународну туристичку регату „Сава наутик“, подржала је и Влада дистиркта Брчко која је предузела све активности како би ова манифестација протекла у најбољем реду. За безбједност учесника, ангажовани су ватрогасна служба, цивилна заштита, црвени крст, спасилачке службе и хитна помоћ.

Игор Милићевић из Удуржења грађана „Х центар“ Брчко истакао је да је циљ регате дружење на води, ентузијазам, окупљање људи који воле природу, купање, роштиљ. Људи су, како је истакао, дошли и из региона и других земаља. 

Брчанска регата на Сави, која је трајала цијели дан, кренула је са обале села Вучиловац, а завршила на градском излетишту Фицибаер.