latinica  ћирилица
17/08/2019 |  18:50 | Аутор: СРНА

Шулић: На листама СНСД-а за локалне изборе биће око 30 одсто младих

Предсједник Младих социјалдемократа /МСД/ Денис Шулић најавио је да ће СНСД на предстојећим локалним изборима 2020. године имати око 30 одсто младих на листама, као и да ће бити повећан број изабраних одборника који ће бити млађи од 30 година.
Денис Шулић -
Денис Шулић

- То ће показати да имамо снагу, а да је СНСД политичка партија која препознаје рад младих људи и даје им простора за напредовање - рекао је Шулић новинарима у Теслићу, гдје присуствује Изборној конференцији локалног МСД-а.

Он је рекао да су млади врло важан потенцијал и подсјетио да је МСД изњедрио многе квалитетне политике, између осталих Програм подстицања развоја предузетништва код младих до 35 година, који је усвојила Влада Републике Српске, а имплементира Завод за запошљавање Српске, а чији је други позив у току.

Шулић је истакао да је организација младих СНСД-а активна поводом предстојећих локалних избора 2020. године и да се у оквиру припрема врши реконструкција градских и општинских одбора.

Он је рекао да је теслићки одбор МСД-а најактивнија организација на републичком нивоу, захваљујући преданом раду доскорашњег предсједника Мише Стојановића, који је и предсједник Клуба СНСД-а у Скупштини општини Теслић.

На данашњој петој Изборној конференцији МСД-а Теслић за новог предсједника изабран је Предраг Девић, који је рекао да СНСД нуди најбоља рјешења за реализацију пројеката младих.

Предсједник Општинског одбора СНСД Теслић Драган Богданић рекао је да је задовољан досадашњим радом одбора младих у овој локалној заједници и најавио подршку новом руководству од којег очекује нове идеје.