latinica  ћирилица
18/08/2019 |  13:32 ⇒ 20:08 | Аутор: СРНА

Васић: Наша перспектива су млади

Потпредсједник Уједињене Српске Костадин Васић изјавио је данас да ова странка расте и напредује, а да су њена перспектива млади.
Костадин Васић - Фото: СРНА
Костадин ВасићФото: СРНА

Васић, који је присуствовао изборној скупштини Актива младих Уједињене Српске у Зворнику, каже да ова странка наставља да подмлађује свој кадар.

- Уједињена Српска води рачуна о младом и перспективном кадру, чему свједочи и данашња изборна скупштина Актива младих на којој је изабрано младо и перспективно руководство - рекао је Васић новинарима.

За предсједника Актива младих Градског одбора Уједињене Српске у Зворнику данас је осамнаестогодишњи Миленко Божић, који је рекао да ће након школовања, као будући магистар електротехниких наука, остати да ради у својој земљи, јер су јој потребни млади школовани и перспективни кадрови.

Он је нагласио да ће се на изабраној функцији залагати за права младих, њихове могућности за школовање и напредовање у струци, како би допринијели бољем и комфорнијем животу у свом граду и земљи.

Предсједник зворничког Градског одбора ове странке Синиша Илић сматра да је конституисање Актива младих велики дан за Уједињену Српску у Зворнику, јер су млади мотор и снага сваке политичке организације и друштва у цјелини.