latinica  ћирилица
22/08/2019 |  09:25 ⇒ 12:49 | Аутор: Агенције

Хапшења због напада код Книна, међу повријеђенима и дијете

Хрватска полиција привела је више особа које се доводе у везу са синоћним нападом на госте угоститељског објекта код Книна док су гледали утакмицу Јанг бојс-Црвена звезда. Пет особа је повријеђено, укључујући и дијете.
Посљедице напада у Уздољу код Книна (Фото:Feral news) -
Посљедице напада у Уздољу код Книна (Фото:Feral news)

 - Синоћ око 22.30 часова на подручју Книна, у мјесту Уздоље, неколико, за сада, непознатих особа је у угоститељском објекту вербално и физички напало власницу угоститељског објекта и госте, при чему су оштетили и инвентар објекта. Том приликом пет особа је лакше повријеђено, међу којима и један малољетник - саопштили су из Полицијске управе шибенско-книнске.

Раније је јављено да је група од петнаестак маскираних нападача упала у кафић у општини Бискупија код Книна у којем су гости пратили утакмицу плеј-офа између Јанг бојса и Звезде. Свједоци наводе да су међу гостима биле и жене и дјеца.

Из полиције су навели и да се у мјесту Ђеврске око 22.50 часова десио напад у којем је неколико, за сада, непознатих особа вербално, а потом и физички напало власника угоститељског објекта и госте, те оштетило инвентар.