latinica  ћирилица
26/08/2019 |  11:35 ⇒ 12:05 | Аутор: РТРС

Поскок.инфо: Мектић Српској нанио немјерљиву штету; И данас хода некажњено

Иако Република Српска има свој Устав и Народну скупштину, те је у стању сама доносити законе, против повреде свог угледа и части, подривања сигурности, срамоћења пред свијетом итд. министар и посланик Драган Мектић изгледа није им толико битан, пише портал Поскок.инфо.
Драган Мектић (Фото: Н1) -
Драган Мектић (Фото: Н1)

А није да није учинио малу штету овом ентитету. Наиме спин о постојању паравојних терористичких скупина настао је управо у његовој канцеларији. Иако је информација демантована у мноштву међународних безбједносних студија његове лажи о Републици Српској и данас се наводе као нешто што је непотребно провјеравати, истиче се у тексту.

У тексту портала Поскок.инфо се наводи да те информације штете Српској на дневном нивоу и одражавају се на свакодневни живот грађана, јер, како се истиче, у Републици Српској у којој "постоје терористи" нико неће улагати.

Мектић је најскупља играчка у Срба која је постала играчка сарајевског НВО сектора. И не, његово шарлатанство више нема везе с његовим карактером. Његово шарлатанство плаћају и они који не живе у Републици Српској, наглашава се у тексту портала Поскок.инфо.

Економски слаба Република Српска можда је у интересу Сарајево, али незадовољан и сиромашан грађанин Републике Српске итекако утиче и на живот људи у ФБиХ. Каса ПДВ-а се прелијева. Ради се о систему спојених посуда, наводи се у тексту објављеном на овом порталу.

Сарајево је на момент мислило да профитира на Мектићу. Данас посљедице мектићизације БиХ политике плаћамо сви. Хрватска је јако скупо платила Месића. Мектић је БХ Месић. Шарлатан. Јако скуп шарлатан, истиче се у тексту.

Поскок.инфо наглашава да Република Српска треба донијети санкције за овакве људе у будућности.

Показати остатку земље, оном у којем влада Режим, како се одговорна политика односи према неодговорном шарлатанству. Јер питање је дана када ће Мектић добити нови задатак од Наручитеља, закључује се у тексту портала Поскок.инфо.

Извор: poskok.info