latinica  ћирилица
05/09/2019 |  18:54 | Аутор: РТРС

Александар Влачић предсједник Актива младих Уједињене Српске у Бијељини

У Бијељини је вечерас одржана Изборна скупштина Актива младих Градског одбора Уједињене Српске. За предсједника Актива младих је изабран Александар Влачић.
Уједињена Српска - Фото: РТРС
Уједињена СрпскаФото: РТРС

- Очекујемо добар резултат у Бијељини на локалним изборима наредне године, а вечерашње присуство и подршка предсједника партије Ненада Стевандића нам пуно значи. Вечерашња скупштина Актива младих је почетак припрема за
наредне локалне изборе, рекао је Милан Трнинић предсједник Градског одбора Уједињене Српске у Бијељини.

Ненад Стевандић, предсједник Уједињене Српске, је истакао да је свијетла страна политичке сцене у Српској однос Уједињене Српске према младима.

-Имамо директоре са 28, 29 година, министре, потпредједника Скупштине са 33, 34 године и то су најмлађи функционери у Српској у њеној историји. Деведесет одсто наших функционера су млади људи и то је најбољи начин да они овдје остану, да им се да да преузму одговорност. Имамо обавезу да у сваком граду то презентујемо, и наши начелници одјељења у општинама и градовима гдје смо у власти имају по 27, 28 година. Ми смо на то поносни и то препоручујемо и другим паријама. У Бијељини очекујемо да млади наше странке буду енергетски потенцијал који може да донесе промјене на боље.

Стевандић је истакао да је раније била прича да млади немају искуства, међутим у модерним технологијама, у модерном менаџменту, ернергетским системима, како каже, млади имају више искуства од старијих јер су упознати са модерним технологијама.

- Они имају предност коју морамо да искористимо и на изборима и послије избора - рекао је Стевандић.