latinica  ћирилица
06/09/2019 |  09:38 ⇒ 12:34 | Аутор: СРНА

Влада Српске о измјенама и допунама Закона о социјалној заштити

Влада Републике Српске разматраће данас Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о социјалној заштити.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

На предложеном дневном реду је и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о дјечијој заштити, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Предложено је и разматрање Стратегије управљања дугом Републике Српске за период 2019-2022, као и информације о реализацији пројекта Свјетске банке у области пољопривреде и потреби новог кредитног задужења.

Биће разматране и информације о реализацији оперативног гранта, те о реализацији уговора о удруживању средстава за пројекат "Интегрисани програм подршке за реинтеграцију повратника на основу Споразума о реадмисији - фаза три".

Међу предложеним тачкама дневног реда су и извјештај о пословању "Аеродрома Републике Српске", као и приједлог одлуке о измјени одлуке о броју редовних студената који се уписују у прву годину првог и другог циклуса студија у академској 2019/20. години на јавним високошколским установама.

Биће разматран и приједлог одлуке о утврђивању општег интереса ради изградње источне трибине и помоћног терена у оквиру комплекса стадиона Радник у Бијељини.