latinica  ћирилица
06/09/2019 |  11:55 ⇒ 11:58 | Аутор: СРНА

Осми едукативни програм за будуће предузетнике 21. септембра

"Старт центар" из Бањалуке организоваће 21. септембра у овом граду једнодневни едукативни програм под слоганом "Буди и ти стартер" намијењен будућим предузетницима, чији је генерални спонзор компанија Проинтер ИТСС.
"Стартер" програм - Фото: РТРС
"Стартер" програмФото: РТРС

Предсједник "Старт центра" Владимир Ћорда рекао је да је овај центар орјентисан на практичан рад тако да са учесницима током програма активно ради на креирању пословног модела за њихову идеју, дефинише девет кључних елемената за будући бизнис, те им помаже да идентификују кључне купце.

- На крају им дајемо основне смјернице како да тестирају своју идеју на тржишту. Кроз "Стартер" програм је до сада прошло 29 тимова - рекао је Ћорда, саопштено је из "Старт центра".

Из компаније Проинтер ИТСС наглашавају да је нови "Стартер" уједно и нова прилика да сви који желе тестирају своје идеје и предузетничке способности.

- Најзначајније у овом пројекту, осим саме реализације бизнис плана, је отворена прилика да полазници искажу своју креативност и добију практичне савјете. Зато је наша подршка "Стартеру" и овог пута неспорна, јер сваки пут шаље поруку да знање и идеје заиста могу да изазову праву револуцију у животу сваког човјека - истичу о овој компанији.

Осим Проинтера, реализацију "Стартер" програма подржавају фирме Виртуо, Кјулеб коворкинг, Ред бул, Мања и Корт маркети.

Осми "Стартер" програм, биће реализован у просторијама Кјулеб коворкинга од 10.00 до 18.00 часова.

Више информација о "Стартер" програму, као и форму за пријаву, заинтересовани могу да пронађу на сајту www.starter.ba.