latinica  ћирилица
06/09/2019 |  12:53 ⇒ 13:10 | Аутор: СРНА

Побољшани услови рада физиотерапеута

У Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци побољшани су услови рада физиотерапеута и имају адекватну опрему, изјавила је вршилац дужности главног физиотерапеута Службе клиничке рехабилитације УКЦ-а Момирка Милаковић.
Физиотерапеути - Фото: РТРС
ФизиотерапеутиФото: РТРС

- Физиотерапеути су заступљени у 24 организационе јединице ове здравствене установе и тренутно располажемо са 35 терапеута, а самим тим и већим бројем љекара у извршавању наших услуга - рекла је Милаковићева новинарима, поводом обиљежавања Међународног дана физиотерапеута у УКЦ Републике Српске, гдје је данас одржано стручно предавање и презентација рада физиотерапеута ове здравствене установе.

Она је изразила очекивање да ће обиљежавање Међународног дана физиотерапеута у УКЦ-у Републике Српске прећи у традицију.

Физиотерапеут УКЦ-а Републике Српске Ђорђе Милић, који већ двије године ради у овој здравственој установи, рекао је новинарима да је веома задовољан условима рада од када се хирургија из центра града преселила на ову локацију.

- Наш циљ је да се пацијенту пружи најбоља могућа терапија и адекватан физиотерапеутски третман и савјет - истакао је Милић.