latinica  ћирилица
06/09/2019 |  15:27 ⇒ 20:20 | Аутор: РТРС

Борац и Војводина играју за Сару

Фудбалери Борца и новосадске Војводине вечерас ће на Градском стадиону у Бањалуци одиграти пријатељску утакмицу која ће имати и хуманитарни карактер.
Стадион ФК Борац - Фото: РТРС
Стадион ФК БорацФото: РТРС

Приход од продатих улазница намијењен је за лијечење Саре Вујиновић, која од рођења болује од церебралне парализе и епилепсије.

Почетак је у 19.30 часова.

- Част ми је што сам у Републици Српској и што играмо против Борца. Драго ми је што је Борац стабилан и што се диже. Желим им да играју Европу, односно да буду бар међу четири најбоља клуба у БиХ. Што се тиче вечерашње утакмице, желим да провјерим форму свих мојих играча. Резултат није најбитнији. Битно је да се нико не повриједи, да људи уживају у добром фудбалу, те да скупимо што више средстава за Сару - рекао је тренер Војводине Ненад Лалатовић.

Тренер Борца Бранислав Крунић истиче да је велика част играти са Војводином.

- Биће то идеална прилика да видимо гдје се налазимо у односу на клуб који је међу водећима у Србији. Битно је да се нико не повриједи и да пружимо добру партију. Свима ћу пружити шансу и желим да буде што више гледалаца, како би скупили што више новца за нашу Сару - каже Крунић.