latinica  ћирилица
06/09/2019 |  17:38 ⇒ 19:56 | Аутор: СРНА

Млади су будућност - 35.000 чланова СНСД-а млађе од 28 година

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас у Требињу да је од 196.000 чланова СНСД-а 35.000 млађе од 28 година, те да су млади будућност те странке и цијеле Републике Српске.
Требиње - СНСД - Фото: СРНА
Требиње - СНСДФото: СРНА

Додик је посјетио шести скуп Младих социјалдемократа "еМеСдијаДа 2019" у требињском "Граду сунца" који је окупио више од 500 младих и изразио захвалност руководству што истрајава и организује овакве скупове.

"Драго ми је што су у Требињу и што интерес за СНСД не слаби. Од 196.000 чланова ми смо евидентирали да млађих од 28 година има 35.000", рекао је Додик.

Према његовим ријечима, млади су на многим важним позицијама у Републици Српској, а има и оних који су постали начелници и посланици.

- Ово је доказ да СНСД придаје значај младима, а све скупа ово је прилика да видимо шта смо добро урадили и да се припремимо за наредне изборе на којима очекујемо велику побједу - рекао је Додик.

Предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић навео је да је ово традиционални и едукативни камп који је први пут организован у Требињу.

- Више од 500 младих људи је овдје присутно, имамо едукативни дио, предавања на којима се причало о важним темама - истиче Шулић.

Он је додао да су млади СНСД-а спремни за изборе наредне године.

- Млади ће преузети још већу одговорност, више од 30 одсто младих биће на листама, а креираћемо и нове политике - каже Шулић.

Он је нагласио да је од велике важности што млади СНСД-а имају велику подршку предсједника странке Милорада Додика и захвалио му за то.