latinica  ћирилица
09/09/2019 |  08:21 ⇒ 11:29 | Аутор: РТС

Огњеновић: За ово смо сањале и радиле цијело љето

Капитенка женске одбојкашке репрезентације Србије Маја Огњеновић, послие побједе у финалу Европског првенства против Турске, рекла да је екипа сањала овај моменат и да је за њега радила цијело љето. Србија је у финалу побиједила Турску са 3:2 и обранила титулу европског шампиона.

- Било је онако како смо очекивали. Неизвјесна утакмица, пуна преокрета. Није било лако у оваквом амбијенту, можда ниједна од нас није имала прилику да игра пред овако испуњеним трибинама. Сви су навијали за Турску - рекла је Огњеновић у изјави за РТС.

Техничар српске селекције рекла је и да је поносна на своје саиграчице.

- И кад се чинило да Турска води, да има меч у својим рукама, успјеле смо хладне главе да се вратимо. Било је са клупе добрих измена у правим тренуцима, младе играчице су изнијеле велики терет - рекла је Огњеновић и додала да сви морају да буду задовољни разултатом.

- Ово смо сањале, цијело љето смо радиле за ово. Има превише емоција, биће потребно неколико дана да се утисци слегну. Не можемо да дочекамо да стигнемо у Београд гдје нам спремају дочек. Због тога тренирамо, због тога радимо за нашу земљу, за наш народ - закључила је Огњеновић.