latinica  ћирилица
09/09/2019 |  16:04 ⇒ 16:06 | Аутор: СРНА

Радојичић одржао консултације са СП-ом о развоју Бањалуке (ФОТО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић разговарао је данас са делегацијом Градског одбора СП-а о плановима и приоритетима развоја Бањалуке до 2025. године у оквиру серије консултација са представницима политичких партија, цивилног сектора и мјесних заједница.
Разговори о приоритетима развоја Бањалуке (фото: facebook.com/mrradojicicigor) -
Разговори о приоритетима развоја Бањалуке (фото: facebook.com/mrradojicicigor)

Радојичић је истакао да је СП, као важан члан коалиције, предлагач низа важних пројеката од којих се неки реализују и ове године.

- Данас смо отворили низ важних питања од социјалне политике, инфраструктуре до развоја туристичке и културне понуде града, што ће довести до конципирања широког развојног програма за наредни, дужи период - рекао је новинарима Радојичић након састанка.

Он је навео да је градска администрација у протеклом периоду припремила низ стратешких документа, укључујући и Стратегију развоја Бањалуке за идућих 10 година, али и да је потребно да се додатно размотре приоритети за наредни период.

Предсједник Градског одбора СП-а Горан Селак изразио је подршку Радојичићу за дјеловање и у будућем периоду.

- Важно је да се уважавају ставови партнера, наши приједлози и критике. Радојичић има апсолутну подршку наше партије јер је видљиво да се град развија, иде напријед и да се Бањалука гради - рекао је Селак.