latinica  ћирилица
18/09/2019 |  12:18 ⇒ 12:19 | Аутор: СРНА

Бркић: Пријетње Ступару и Рађену нису пријављене

Начелник бањалучке Полицијске управе Милош Бркић рекао је да овој управи није пријављено да су адвокат Драган Ступар и његов клијент Ђорђе Рађен добили пријетеће поруке прије почетка суђења за клевету против Давора Драгичевића.
Милош Бркић и сарадници на конференцији за новинаре - Фото: СРНА
Милош Бркић и сарадници на конференцији за новинареФото: СРНА

- Немамо сазнања за тако нешто, а уколико се десило, позивам оштећене да то пријаве, с обзиром на то да је ријеч о кривичном дјелу које се гони по приједлогу оштећеног - рекао је Бркић на конференцији за новинаре у Бањалуци одговарајући на питање да ли је полицији пријављено да су адвокат Ступар и његов клијент Рађен добили пријетеће поруке прије почетка суђења.

У Основном суду у Бањалуци јуче је почело суђење по тужби за клевету Ђорђа Рађена из Бањалуке против Давора Драгичевића, оца трагично страдалог младића Давида Драгичевића.

Медији су пренијели да је адвокат Драган Ступар рекао да су он и његов клијент Ђорђе Рађен непосредно прије почетка јучерашњег рочишта у Основном суду у Бањалуци добили пријетеће поруке на њихове мобилне телефоне.

Рађен, који је власник куће коју је Давид Драгичевић наводно опљачкао у ноћи нестанка, тужио је Давора Драгичевића за клевету "јер га је на јавним окупљањима често називао саучесником у убиству његовог сина".