latinica  ћирилица
18/09/2019 |  15:05 ⇒ 16:02 | Аутор: СРНА

Радојичић: Потврђена добра сарадња са Демосом

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић разговарао је данас са делегацијом Демоса о будућим пројектима развоја града, те изразио задовољство што је потврђена добра досадашња сарадња.
ДЕМОС - Фото: РТРС
ДЕМОСФото: РТРС

Радојичић је навео да је на састанку било ријечи о плановима за сљедећу годину, као и за нередни петогодишњи период, у областима пољопривреде, комуналних послова и енергетике. 

- Отворен је широк спектар питања која ће бити дио програма и пројеката Управе града у наредном периоду. Демос је и сада учесник градске власти, иако је нов политички субјект, те доприноси реализацији пројеката које смо имали у претходном периоду - рекао је Радојичић након састанка који је одржан у оквиру консултација са политичким партијама.

Предсједник Градског одбора Демоса Слободан Станаревић рекао је да ова партија има велики број пројектних приједлога који се односе на повећање стандарда живота грађана.

Станаревић каже да је један од приједлога ове партије да се уведе регистар инвеститора у граду, како би грађани били заштићени од превара приликом куповине некретнина. 

- Било је ријечи и о културним садржајима на сеоским подручјима, како би се села оживјела, а млади задржали на тим подручјима - рекао је Станаревић.