latinica  ћирилица
20/09/2019 |  15:41 ⇒ 19:57 | Аутор: СРНА

Вишковић: Говедарица дао велики допринос стварању Српске

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је да ће предсједник Општинског одбора Асоцијације "Ствараоци Српске" Пале Милорад Говедарица, који је преминуо у 65. години, остати упамћен као искрени родољуб који је дао велики допринос стварању Српске.
Радован Вишковић (Фото:Banjaluka.net) -
Радован Вишковић (Фото:Banjaluka.net)

- Говедарица је у најтежим тренуцима страдања био уз свој народ, дајући велики допринос стварању Републике - навео је Вишковић у телеграму саучешћа породици Милорада Говедарице.

Предсједник Владе Републике Српске истакао је да је са тугом и жалошћу примио вијест о смрти Говедарице, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

- Искрено саосјећајући у болу који вас је задесио, у име Владе и своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа - додао је Вишковић.

Милорад Говедарица, предсједник општинског одбора Асоцијације "Ствараоци Републике Српске" Пале, преминуо је јуче у 65. години, а биће сахрањен сутра у 13.00 часова на гробљу Братат, општина Невесиње.

Говедарица је у одбрамбено-отаџбинском рату био директор Робних резерви и са те функције дао је снажну логистичку подршку српском народу и војсци у одбрани Републике Српске, саопштено је из Асоцијације "Ствараоци Републике Српске".