latinica  ћирилица
21/09/2019 |  11:57 | Аутор: Б92

Натхо: Дерби? Прихватам само побједу!

Израелски везни фудбалер Бибрас Натхо поручио је да екипу Партизана интересује једино побједа у предстојећем "вјечитом" дербију.

Натхо је најављиван као велико појачање Партизана у љетњем прелазном року и овај сјајни везиста је те тврдње на терену и доказао.

Последњи меч који је одиграо у дресу Партизана био је у четвртак, када су "црно-бијели" у Лиги Европе одмјерили снаге са АЗ Алкмаром, а Натхо је био двоструки стријелац на тој утакмици.

Види се да је Натхо "наоштрен" када изађе на терен, а у наредном дербију рекао је да "црно-бијеле" интересује једино освајање сва три бода.

- Прихватам само једну опцију за дерби, а то је освајање сва три бода. Увијек размишљам само о побједи, посебно када се играју овакве утакмице. Побједа, побједа и само побједа. То је једино што ме интересује и чему тежим у фудбалу - рекао је Натхо.

Израелац каже да му није много важно на којој позицији ће играти.

- Што се мене тиче, свеједно је на којој позицији играм, играм тамо гдје је потребно, гдје тренер каже. Свака позиција има своје позитивне и негативне стране. Ја дајем све од себе да помогнем свом тиму.

У свијет је из Хумске у четвртак отишла сјајна слика са трибина, на којима је било преко 20.000 дјеце.

- Било је сјајно играти док су дјеца на трибинама, било је дивно видјети их у оноликом броју. Веома сам срећан што су имали прилику да уживају у утакмици на стадиону. Направили су предивну атмосферу и наравно, желим у име свих нас да им се захвалим, надам се да ће и убудуће долазити да нас бодре - поручио је Натхо.