latinica  ћирилица
22/09/2019 |  15:12 ⇒ 16:10 | Аутор: РТРС

У понедјељак облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно вријеме, понегдје са сунчаним интервалима, а послијеподне у у централним и источним крајевима очекују се локални пљускови са грмљавином.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

Ујутро ће бити облачно са слабом кишом, а поподне се очекују локални пљускови са грмљавином.

Према вечери падавине ће бити све јаче.

Јутарња температура од 12 до 16, на планинама осам, а највиша дневна од 17 до 24, на планинама око 12 степени Целзијусових.

Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југоисточног смјера.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас преовладава претежно облачно, осјетно топлије и суво вријеме.

У уторак, 24. септембра, облачно вријеме са кишом прије подне, а потом дјелимично разведравање, престанак падавина и смањење облачности. Јутарња температура од осам до 17, а највиша дневна од 12 до 24 степена.

У сриједу, 25. септембра, ујутро ће бити облачно вријеме, а касно послијеподне падаће киша у централним и источним висинским предјелима. Јутарња температура од осам до 17, а највиша дневна од 18 до 24 степена.

У четвртак, 26. септембра, ујутро и пријеподне облачно са слабом кишом, а током дана престанак падавина и постепено разведравање. Краткотрајни пљускови су касно послијеподне могући у ниској Херцеговини. Јутарња температура од осам до 14, а највиша дневна од 19 до 25 степена.