latinica  ћирилица
22/09/2019 |  15:22 ⇒ 16:26 | Аутор: СРНА

ЗП комерц и млин Павловић најуспјешнији на Инетераргу

Бијељинске фирме ЗП комерц и млин Павловић награђене су за најбољи свеукупан сајамски наступ на данас завршеном Међународном сајму пољопривреде Интерагро у Бијељини.
Бијељина - Фото: СРНА
БијељинаФото: СРНА

Из области пољопривредне механизације, сајамска награда припала је излагачу Агрогруп из Брчког.

Славиша Цацановић, директор предузећа Град које је организатор сајма, рекао је да је у садашњим капацитетима ова манифестација достигла максимум са рекордних 160 излагача. 

- Намјера нам је да, по узору на престижни Новосадски сајам и уз њихову подршку, од Бијељине направимо сајамски град и за то нам је потребна организациона помоћ и успостављање модерног мастер центра на садашњем сајмишту - оцијенио је он.

Према његовим ријечима, о значају сајма Интерагро свједоче и званичници који су учествовали на његовом отварању или су га посјетили током три сајамска дана, међу којима су премијер Републике Српске Радован Вишковић и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Борис Пашалић.

Уз домаће излагаче најновија достигнућа у агробизнису на Интерагру су представили излагачи из Србије, Хрватске, Црне Горе, Мађарске, Италије, Аустрије и Турске.