latinica  ћирилица
23/09/2019 |  09:11 | Аутор: РТС

Рукометаши Звезде без тренера

Тренер рукометаша Црвене звезде Ненад Перуничић поднио је оставку послије свега два кола домаћег првенства у којима је његов тим претрпио поразе. Оставка је услиједила послије пораза црвено-бијелих у "Шумицама" од лесковачке Дубочице са 24:21.
Ненад Перуничић (Фото:АТВ) -
Ненад Перуничић (Фото:АТВ)

Црвена звезда је на старту шампионата изгубила од Новог Пазара и уз нови пораз, са тимом Шамота су једнима екипа која није освојила ни бод у прва два кола.

Послије пораза од Дубочице са 24:21 Ненад Перуничић је био кратак у изјавама.

- Видјели сте начин на који смо играли, на који смо изгубили. Били смо обезглављени, направили велики број техничких грешака, лоше одиграли контре и полуконтре, изгледало је да немамо два заједничка тренинга, што је за мене као тренера поражавајуће, с обзиром на оно што радимо. Ја више нисам тренер Звезде, то је најбоље за клуб и за мене. Није била добра одлука, другачије играчи реагују на мене, да ли је то страх или шта, не знам. Пробаћемо на овај начин да раздрмамо екипу -рекао је Перуничић.

Послије побједе над Црвеном звездом Дубочица дијели прво мјесто са панчевачким Динамом, пошто оба клуба имају по четири бода, док су испод њих са по два Партизан, Обилић, Нови Пазар, Кикинда, Железничар, Пролетер, Рудар и Спартак.