latinica  ћирилица
23/09/2019 |  14:16 ⇒ 14:16 | Аутор: Б92

Терзић: Партизан перфидно трује јавност

Први човјек ФК Црвена звезда Звездан Терзић на ванредној конференцији за медије изјавио је како Партизан "перфидно трује јавност".

- Партизан је био мање лошији од нас, дерби није оправдао очекивања. Мислим да је било доста грешака, дубоко сам незадовољан игром Звезде, слиједи нам анализа. Недопустиво је да тим Звезде у који је уложено 10 милиона за играче, 15 за плате, преко 30 милиона ће нас коштати играчки и стручни кадар. Свјесни смо да се свуда улаже новац, и ако желимо да побјеђујемо веће од нас да морамо и ми да улажемо. У овом периоду то и радимо, али међутим нешто ту шкрипи у дербију с Партизаном. Имамо два комплетна тима, једнако квалитетна да освоје титулу. Такви тимови не могу да одиграју онакав меч против Партизана, извињавам се Звездашима - рекао је Терзић.

Он је на ванредној прес конфенернцији истакао да постоји и друга страна медаље коју презентује Партизан.

- Дошао сам до закључка да руководство Партизана на један перфидан начин трује јавност да је Звезда мезимац државе. Да су они на власти само ту да би уништили Партизан. Да Вучелић не осуди такво понашање је... да каже да је то само навијање је недопустиво. То је само резултат њихове перфидне кампање, спиновање јавности, гдје је представљено да држава и савез хоће да униште Партизан. Потпредсједник Партизана трује народ, као и онај човек на њиховој телевизији.То траје дуже, створена је погрешна слика јавности. Чак су увукли и Сава Милошевића, и њега су затровали. За пар дана ћемо изнијети колико добија ФК Партизан, а колико ФК Црвена звезда - поручио је Звездан Терзић.