latinica  ћирилица
03/10/2019 |  20:16 | Аутор: РТС

Милошевић: Најбоље издање Партизана које сам видио

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је меч и побједа против Астане можда и најбоље издање црно-бијелих које је он видео.

- Играчи су данас апсолутно испунили све што смо очекивали, чак и више. Наша стара бољка нас је опет на крају коштала нерава, требало је много раније да завршимо утакмицу, имали смо безброј шанси, али добро...- рекао је Милошевић за РТС.

Фудбалери Партизана победили су у Нур-Султану екипу Астане са 2:1, у утакмици другог кола Групе Л Лиге Европа.

- Мислим да морамо бити задовољни. Ја први, а и сви навијачи, јер је данас можда било најбоље издање које сам ја видио. Ово је јако тежак терен за игру, тежак противник. Није лако оваквом противнику створити седам, осам, десет чистих шанси. Све честитке момцима - истакао је Милошевић.

И поред добре игре своје екипе, Милошевић је у неколико наврата био нервозан поред клупе.

- То су сад већ детаљи које ми видимо са клупе и кад добро иде. Отворили смо добро утакмицу, имали смо више од игре, али ти неки детаљи нас обично коштају. Данас нас је један детаљ коштао да уђемо у завршницу нервозно и да стрепимо код готове утакмице. Зато се некад нервирам, јер знам да ова екипа може још боље - рекао је Милошевић.

Упитан шта ће рећи играчима послије меча, Милошевић је казао: "Сад нема озбиљне приче".

- Ово је једино вријеме у фудбалу, ових сат-два послије утакмице кад их треба пустити да уживају ако су то заслужили, а овај пут јесу - рекао је Милошевић.